Menu

10. gang var lykkens gang for Jyllandsserien

image Arkivfoto
Buster Kirchner
06. oktober 2016 kl. 07:59
Efter ni nederlag på stribe lykkedes det onsdag aften Sædding/Guldagers Jyllandsseriehold at hente sæsonens første sejr, da man på hjemmebane besejrede Christiansfeld med hele 7-2.

På en iskold efterårsaften var der atter glæde at spore på Jyllandsserieholdet. Sejren mod Christiansfeld kom i hus efter en fremragende anden halvleg, hvor Anders Holiløkks mandskab fandt åbningerne i gæsternes forsvar og scorede mål på samlebånd.

Starten på kampen gav dog ikke anledning til at tro, at SGI skulle vinde en komfortabel sejr. Blot fire minutter var spillet, da den hårdt prøvede Sædding/Guldager-målmand, Hans Jørgensen blev passeret for første gang. Det begyndte at ligne noget, man havde set før..

Men mareridtsstarten fik ikke de hvidklædte til at kaste håndklædet i ringen, og efter 23 minutter kunne Morten Eggert fortjent udligne til 1-1, som også var stillingen ved pausen.

I starten af anden halvleg var kampen en jævnbyrdig forestilling, men som tiden gik, begyndte hjemmeholdets offensive profiler at røre på sig. Først gjorde Andre Kristensen det til 2-1 efter 63 minutters spil, inden anfører Søren Østergaard to minutter senere øgede til 3-1 efter en dødbold.

Desværre kom Christiansfeld efterfølgende på 3-2, og man begyndte at frygte for sejren. Men heldigvis var Sædding/Guldagers pasningsspil så hurtigt og velfungerende, at gæsterne sjældent så meget til bolden. I det 73. minut kunne Rasmus Emil Jensen gøre det til 4-2 med et elegant lob, inden Thomas Kragh og derefter topscorer, Andreas Ibsen også ville lege med og øgede til 6-2.

Kort før dommerens slutfløjt fordoblede Andre Kristensen sin scoring og sparkede kuglen i kassen til slutresultat, imponerende 7-2. Med sejren fastholder Jyllandsserieholdet dermed et spinkelt håb i kampen om at undgå den direkte nedrykning til Serie1. Med fire kampe tilbage at spille er der seks point op til den nærmeste konkurrent, onsdagens modstander fra Christiansfeld.