Menu

Buster Kirchner er ny skribent på hjemmeside og facebook

image Buster Kirchner
11. september 2016 kl. 23:26

Antallet af gode historier om livet i og omkring SGI-fodbold er kæmpe stort. De mange gode historier er med til at inspirere alle omkring klubben, og er samtidig udtryk for, den store energi, som trænere, ledere, spillere og forældre investerer i SGI-fodbold.

For at kunne fortælle disse historier endnu bedre, har klubben lavet en aftale med Buster Kirchner, som fremover også vil være skribent på www.sgi-fodbold.dk og på facebook. Buster er 21 år, og er i forvejen en meget aktiv skribent, eftersom han fast skriver på D`bold.dk samt på Tipsbladet og andre medier, som skriver om dansk fodbold. I dette virke skriver Buster blandt andet om de danske ungdomslandshold, hvilket blandt andet har bragt ham til U17 EM i Azerbaijan i foråret.

Buster kommer fra en rigtig "SGI-familie", hvor alle er, eller har været særdeles aktive i klubben. Buster startede selv som fodboldspiller i klubben som 4 årig, og har siden repræsenteret hold under "Esbjerg Nordvest", Sportsefterskolen SINE, U17 division i FC Sønderborg og EfB`s U19-hold. Efter at have spillet jyllandsserie i SGI-fodbold, spiller Buster nu i Varde IF.

Buster Kirchner vil som skribent for SGI-fodbold blandt andet skrive om fodbold-livet i Guldager Idrætscenter, lave historier om de mange spændende personligheder vi har i klubben og lave historier med lidt anderledes vinkler.

Buster vil også få nye vinkler på fodbold-livet, når han om 2 måneder drager til Afrika, hvor han blandt andet bliver involveret i alternative fodboldprojekter i Sierra Leone.