Menu

Flot sejr til U12 i lokalopgør

image U12 efter sejren over Sønderris
Martin Balsby
09. juni 2016 kl. 21:42

U12 A hold spillede i dag lokalopgør, hjemme mod Sønderris, på kunstgræsbanen.
Vi var 100% klar til revanche da, vi sidst tabte 1-4.
Der var ændret en del på pladserne, med en helt ny frontløber (normalt back / kant) og en ny i bagerste kæde (normal midtbane / angreb), samt en ny på central midtbane (normalt back).
1. halvleg blev i det første kvarter en meget tæt affære, hvor begge hold fik flere gode chancer, og SGI keeper flot fik reddet en afslutningen på vej i krydset.
SGI drengene spillede sig godt ind i kampen og blev farligere som tiden gik -  forsvar stod godt, samt spillet og presset på Sønderris lykkedes.
I halvlegen var der kun ros til spillerne for at spille flot fodbold og holde alle aftaler.
I starten af 2. halvleg fik vores nye angriber tilkæmpet sig et frispark lige uden for feltet og fik selv lov til at sende kanonen afsted uden chance for målmanden.
Herefter lykkes alt for drengene og vores anden store hurtige angriber "Chris" løb flere gange fra sin oppasser og scorede til 2-0.
Sønderris fik reduceret til 2-1 ved et genpres der resulterede i en friløber og flot scoring uden chance for vores målmand.
Men drengene ville det i dag og spillede sig igen og igen til chancer. "Chris" scorede til 3-1 og 4-1 - vi havde endnu flere chancer.
Kæmpe ros til spillerne for god spilforståelse, fight og kynisme i alle kæder.