Menu

Jesper Grønborg ny cheftræner for U19

image
08. juni 2017 kl. 21:13

I bestræbelserne på fortsat at skabe gode træningsmiljøer i alle ungdomsafdelinger, er det lykkes sport- og ungdomskonsulent Theis Nielsen, at hente en yderst kompetent og erfaren træner til vores kommende U19 hold på en 3-årig aftale.

Jesper er 33 år, født og opvokset i Esbjerg og har I alle sine ungdomsår spillet i EfB. Han har været en del af EfB's superligatrup igennem 4 år, inden han tog til Holland for at spille i den næstbedste liga som professionel. Efter et år tog han tilbage til Danmark og har siden spillet under den tidligere SGI- og landsholdsspiller, Michael Schjønberg for FC Vestsjælland i 1 div.

En del skader fik dog sat en stopper for karrieren, som også har budt på et kortere ophold i B93 i København. På trænersiden har Jesper været cheftræner hos EfB og deres daværende Jyllandsserie hold, og desuden været tilknyttet B93 U19-hold. Jesper har desuden erhvervet sig DBU's T-trænerlicens

Det er derfor en svært tilfreds sports- og ungdomskonsulent der udtaler:

"Jesper vil uden tvivl kunne flytte vores U19 afdeling i positiv retning og jeg anser ham for at være en stor kapacitet på det fodboldfaglige område. Samtidig er jeg rigtig glad for, at han ser hele SGI-Fodbold som et stort projekt der er under opbygning sammen med vores øvrige dygtige trænere. Jesper vil også indgå i et sportsligt udvalg, hvor hans ideer og erfaring fra andre klubber vil kunne komme i spil.

Han er en meget eftertragtet træner, så derfor er vi selvfølgelig super godt tilfredse med at han er havnet her."

Jesper er bosat i Esbjerg hvor han har købt hus i Sædding med konen Anna og datteren Ellie. Han arbejder på Urbanskolen som lærer, og selv fortæller Jesper om valget af SGI-Fodbold og U19:

"Jeg synes at det projekt som Theis fortalte om de havde gang i, lød super spændende og jeg vil rigtig gerne være en del af en klub som har ambitioner både i ungdom og senior. Samtidig har nu set de to årgange som kommer til at præge den kommende U19 afdeling, og der er helt sikkert en masse, der kan arbejdes med fremadrettet."

Jesper og den øvrige U19 afdeling vil efter sommerferien starte op med træning i Guldager. Træningstidspunkterne vil blive lagt på hjemmesiden så snart de er på plads.