Menu

Kirsten holder styr på tropperne

image Kirsten Kirchner
29. april 2016 kl. 17:01
Om 2 uger går det løs med VesterhavsCup 2016

Om 2 uger syder Guldager Idrætscenter og de mange skoler i området af liv, når de mere end 2.500 deltagere møder op til den 20. udgave af VesterhavsCup.

Der arbejdes på højtryk i den mange arbejdsgrupper, så vi kan være klar til, at byde vore gæster velkommen til Esbjerg. Samtidig er de fleste årgange ved at have overblik over, hvilke frivillige der skal have hvilke opgaver i forbindelse med stævnet. 

Midt i det hele står Kirsten Kirchner. Hun er om nogen omdrejningspunktet i det store stævne, og hun har det store overblik over, hvordan de mangle opgaver løses og koordineres. Selvom stævnet med den nye struktur får et lidt mindre omfang og behovet for frivillige dermed er mindre, er arbejdet med at koordinere afviklingen fortsat stor. 

 

Det store arbejde med stævnet har indtil videre båret frugt, eftersom vi nu kan melde næsten udsolgt i alle årgange i både fodbold og håndbold.

 

Kirsten og alle andre omkring VesterhavsCup glæder sig til at byde vores gæster, tilskuere og de mange frivillige velkommen til VesterhavsCup 2016.