Menu

Klubben indgår aftale med Carsten Thyrsting

image
02. marts 2016 kl. 17:13
Aftalen er 2 årig og blev forleden præsenteret på et træner/leder-mødeSom led i klubbens fortsatte gode udvikling af positive træningsmiljøer på bredde og elite niveau, har vi søgt efter en person der sammen med sports- og ungdomskonsulenten Theis Nielsen kan varetage den sportslige del af optimeringen af egne trænere internt, samt organisere og videre udvikle talentcenter vest i SFS-samarbejdet. 

Carsten Thyrsting arbejder til dagligt som skoleleder på Esbjerg Realskole, og har den højeste træneruddannelse i Europa (UEFA Pro-licence). Han har i de sidste år også arbejdet hos DBU som instruktør på deres B1, B2 og A-licens uddannelse. Carsten har i sin trænerkarriere stået i spidsen for flere ungdomselitehold hos blandt andet EfB og FC Midtjylland. 

Der er derfor tale om en person der har de fodboldfaglige kompetencer i orden, og da sports- og ungdomskonsulent Theis Nielsen tidligere har været trænerkollega med Carsten, er han sikker på, at aftalen med Carsten bliver en gevinst for SGI-fodbold på flere parametre. 

”Jeg synes det er vigtigt at infomere vores omverden om, at der også i breddeklubber bliver arbejdet seriøst med fodbolden på alle niveauer, og at vi føler, at vi er gearet til at arbejde videre med talentcenter vest” udtaler Theis Nielsen. 

På et møde i søndags blev Carsten præsenteret på et træner/ledermøde på Sædding skole, og han vil i den kommende tid komme rundt og hilse på de forskellige årgange som på nuværende tidspunkt er begyndt opstartstræningen, hvorefter det er meningen, at der vil blive holdt afdelingsmøder med de enkelte trænere/ledere og herefter vil der blive skræddersyet forskellige forløb sammen alt efter behov og ønsker. 

Vi byder Carsten velkommen i klubben, og glæder os meget til et fantastisk samarbejde