Menu

Klubben løftede igen i flok

image
05. juni 2017 kl. 09:04
Den 21. udgave af VesterhavsCup blev igen en succes

De sidste hold er nu på vej hjem fra VesterhavsCup 2017.

Dermed kan vi som klub gøre status over et stævne, som igen i år blev en stor succes. Der er gennem et helt år arbejdet med stævnet i de mange arbejdsgrupper, så det er dejligt at konstatere, at arbejdet har båret frugt.

Stævnet giver således igen klubben et økonomisk grundlag for at arbejde videre med udviklingen af klubben og vore mange aktiviteter. Der vil derfor i den kommende sæson igen blive afsat "VesterhavsCup-penge" til ture og arrangementer, og årgangene kan søge om penge til sociale arrangementer.

Det største udbytte af VesterhavsCup er imidlertid, at vi med stævnet skaber fællesskab i klubben og løfter i flok. Det er fantastisk at møde de mange forældre, bedsteforældre, trænere og spillere, som alle bidrager til at gøre stævnet til en succes. Fællesskabet blomstrer, når man på trods af travlhed, altid mødes af glade ansigter og samtidig oplever, at der skabes netværk og sociale relationer, som også kan bruges når stævnet er slut.

Fællesskabet blomstrer i særdeleshed også, når de mange spillere fra SGI-fodbold kæmper på banen, og hygger sig i timerne mellem kampene. Her skaber vi oplevelser for livet for vores børn, når de vinder en kamp på trods af svære odds, når de spiller mod et tysk hold med en anden fodboldkultur, eller når de roses af træneren for en god indsats, efter en tabt semifinale.

Tak til alle som har været med til at VesterhavsCup 2017 blev en stor succes.

Når det sidste er ryddet op, vil vi evaluere på stævnet, og tage alle erfaringer med til VesterhavsCup 2018.