Menu

Knebent nederlag i dramatisk topkamp

image
04. juni 2016 kl. 18:49
EfB løb med sejren i jyllandsserien

Der var underholdning for alle pengene i Guldager Idrætscenter i dag, da Jyllandsserien mødte EfB i en dramatisk topkamp om oprykning til Danmarksserien.

Omkring 200 tilskuere så hjemmeholdet få en fremragende start på kampen, da Rasmus Jensen efter 8 minutter fangende EfB`s målmand på mellemhånd. Med et fantastisk langskud på egen banehalvdel, sendte han bolden i mål til en 1-0 føring.

Føringen blev dog vendt til en 2-1 føring til EfB ved halvleg, hvorfor hjemmeholdet var tvunget frem på banen i anden halvleg. Det gav efter 54 minutter en udligning ved Thomas Kragh, som netop var kommet på banen. 

Efterfølgende bølgede kampen frem og tilbage, hvor det efter 86 minutter lykkedes EfB at tage føringen til 3-2. Hvis chancen for oprykning til SGI skulle bevares, skulle der mindst 1 point på kontoen, hvorfor Martin Kongsager forlod målet i de døende minutter for at deltage i det sidste hjørnespark. Martin blev fanget på mellemhånd i tilbageløbet og måtte lave frispark på Tommy Løvenkrands med en udvisning til følge. Efterfølgende blev kampen fløjtet af og EfB kunne fejre oprykning til Danmarksserien.

Efter den intense og underholdende kamp, kunne SGI-spillerne således ønske EfB tillykke med oprykningen.