Menu

Lækkert hår - og FANTASTISK attitude

image SGI U16 hold 2
16. maj 2016 kl. 22:54

VesterhavsCup 2016 er nu afsluttet, og det har været et stævne med mange fantastiske oplevelser.

 

De gode oplevelser findes naturligvis ofte på banen under kampene, men under VesterhavsCup har de helt særlige oplevelser, ofte taget deres udspring uden for banen.

 

Når man som stævnearrangør oplever deltagere, som ved deres blotte tilstedeværelse smitter andre med positiv energi og oplever deltagere, som bidrager aktivt til fællesskabet til gavn for alle andre - ja så rammes man af den helt særlige fornemmelse, som gør det hele værd, og som rækker langt ud over oplevelsen af en simpel fodboldkamp.

 

Rigtigt mange deltagere i VesterhavsCup har været en positiv oplevelse, men særligt et hold har skilt sig markant ud. SGI-fodbolds eget U16 hold 2, har gennem hele stævnet været en fantastisk oplevelse. De har uden undtagelse bidraget med stor gejst, et fantastisk humør og en kæmpestor vilje til at bidrage hvor der var behov.

 

Drengenes ekstraordinær attitude kom blandt andet til udtryk under den indledende flash-mob og i særdeleshed i forbindelse med humørfyldt og positiv stemning i håndboldhallen. Her blev vore norske gæster eksempelvis "ramt" af de positive vibrationer fra drengene, og endda i en sådan grad at de blev helt rørte. Drengene tøver heller ikke når der skal gives en hånd med. Små og store ting, bliver løst hurtigt og effektiv, og igen med den positive energi som drivkraft.

 

Drengenes ekstraordinære gode attitude er helt tydeligt udtryk for et godt sammenhold, men tjener også som et særdeles godt eksempel for andre - store som små. Tak for det !


.....Men måske attituden og den gode stil sidder i håret, så pas på med at klippe det for kort !