Menu

Lige ved og næsten for Jyllandsserien

image
30. oktober 2016 kl. 20:28
Endnu en hjemmesejr kunne ikke forhindre nedrykningen

Klubbens jyllandsserie har haft en hård sæson. Den første sejr, lod vente på sig meget længe...og nullet på pointkontoen, var i en lang periode en tro følgesvend for holdet, som var placeret på en isoleret sidsteplads. Holdet var dermed for langt de fleste dømt til sikker nedrykning til serie 1. 

Gejsten på holdet manglede dog aldrig, og stik mod alle odds begyndte der pludseligt at komme point på kontoen, og nedrykningsstregen var pludseligt inden for rækkevidde. 

Før dagens sidste kamp, var puljen imidlertid afgjort og nedrykningen en realitet, eftersom SGI med en sejr godt nok kunne komme a`point med Vejen over stregen - og endda med bedre målscore. Reglen om indbyrdes kampe afgjorde imidlertid, at Vejen ikke kunne passeres i stillingen.

Anders Holiløkk fortæller om kampen:

"Selvom om vidste at kampen ikke havde den store betydning ville vi afslutte sæsonen med sejr og være ubesejret i de fem sidste og vise at vi hører hjemme her og målet er at komme tilbage i JS. 
Flere af spillerne viser god indstilling i dag, Silas og Emil blev hhv fra omklædning og tribunen valgt til kampens spiller. Magnus Bannerholt f. 99 gjorde en god kamp, da han kommer ind for en skadet André i første halvleg. Han laver den afgørende aflevering til vindermålet der bliver sat køligt ind af Andreas Ibsen 2min før slut  Agerbæk kommer foran på et billigt straffespark og Ø udligner på hovedstød fra Eggerts hjørnespark.
Alle 3 mål kommer i 2.halvleg efter en lidt kedelig og chancefattig første halvleg."