Menu

Neglebidende tæt afslutning sikrede endnu en tur i Jyllandsserien

image
19. november 2017 kl. 19:28

Som de fleste af jer nok ved, lykkedes det jo på fornemste vis de unge SGI-gutter på 1. karleholdet at klare skærene, og sikre sig endnu en tur i Jyllandsserien.

Hvad de færreste måske er klar over var at det var neglebidende tæt!

Reglerne var klare fra start: SGI´erne, som spillede ude mod Kolding IF, skulle klare sig bedre end Vejen SF, som samtidig spillede ude mod Hatting/Torsted, resultatmæssigt for at overleve.

Kampen i Kolding blev hurtigt afgjort resultatmæssigt, for efter at østjyderne hurtigt bragte sig i front, udlignede Morten Eggert næsten ligeså hurtigt og så endte det 1-1.

Det betød at Vejen SKULLE tabe opgøret i Hatting og det så sort ud, for med 10 minutter igen førte de med 2-1. Så tog en vis Herre imidlertid ved hjemmeholdet og med 2 scoringer sendte de ikke blot Vejen ned i Serie 1, men katapulterede sig samtidig forbi Kolding i stillingen og snuppede selv den sidste plads i forårets Jyllandserie 1! Altså 2 scoringer med kæmpe implikationer i sluttabellen!

Dermed bydes der altså atter på JS-bold, når forårsturneringen starter og det er dælme da en god ting.

Stort cadeau til Coach Holiløkk og hans unge mandskab, som ikke blot rykkede tilbage i JS i første hug fra årets start, men også formåede (mestendels ihvertfald), at hive pointene i JS mod de rigtige modstandere!

Herfra er der kun tilbage fra Tribuneledelsens side at takke for opbakningen og ønske glædelig jul og godt nytår. Vi ses i 2018!

UP THE WHITES!