Menu

Ny aftale om storsponsorat med Sædding Centret

image
26. august 2016 kl. 20:13

Klubben har med stor glæde indgået en ny sponsoraftale med Sædding Centret.

Med Sædding Centrets beliggenhed lige op af børnefodboldens træningsbaner, hvor vi snart kan glæde os over et renoveret klubhus, er Sædding Centret en naturlig samarbejdspartner for klubben.

"I en tid hvor mange virksomheder samler deres sponsorater i eliteklubber, er det dejligt, at Sædding Centret har valgt, at blive stor-sponsor i vores breddeklub. Der er indgået en rigtig god aftale, der betyder, at vi kan gennemføre nogle af de aktiviteter for vores børn og unge, som vi ikke tidligere har haft mulighed for," siger Henrik Østergaard Pedersen fra SGI fodbold, samtidig med, at han pointerer, at SGI er ekstra glade for sponsoratet i år, hvor klubhuset skal renoveres for cirka 300.000 kroner"

Sædding Centret bidrager økonomisk til klubbens arbejde, mens klubben blandt andet til gengæld bidrager ved en række aktiviteter i centret. Aktiviteterne omfatter "CenterCup", julemandsvækning, luciaoptog m.m.

Også hos Sædding Centret er der glæde over aftalen:

"Vi har været glade for vores samarbejde med SGI-Fodbold og er glade for den goodwill, det giver centret, at vi støtter op om den lokale fodboldklub, som prioriterer ungdommen meget højt.

Vi finder det naturligt at udbygge vores tilknytning til klubben,” udtaler formanden for Sædding Centret Michael Ørfjell.