Menu

Nye kræfter til U19

image Thomas til venstre og Christian til højre
26. juli 2016 kl. 23:20

Thomas Witt og Christian Nygaard som til dagligt spiller på JS-holdet, skal i de kommende to sæsoner træne U19 og gøre dem klar til seniorverdenen.

Der er derfor tale om to unge trænere, som ikke har den store trænererfaring, men til gengæld besidder et stort gåpåmod, og samtidig har begge trænet og spillet på et højt niveau som ungdomsspillere. Thomas har så sent som for et par sæsoner siden, spillet på Vardes 2. div, og Christian har I sin tid som ungdomsspiller trænet og spillet på elite niveau hos Ikast FS, og sidste sæson blev han kåret som årets fund hos seniorafdelingen.

Det er meningen, at man hver anden torsdag, skal træne sammen med resten af seniorafdelingen, så man i første omgang kan snuse lidt til det. - Jeg er personligt rigtig glad for aftalen med Thomas og Christian. De er begge to stadig aktive fodboldspillere, og har derfor en masse god energi og erfaring. Samtidig er vi jo bare rigtig glade for, at vi har et U19 hold, og vi håber selvfølgelig på, at vi kan give dem et rigtig godt år inden de forhåbenligt skal spille senior hos os. Vurderer Sports- og ungdomskonsulent Theis Nielsen.

Thomas, Christian og resten af U19 har første træning på tirsdag D.2/8 17:30 til 19:00 på bane 2 hvor nye som gamle er velkommen. Der vil ligeledes være et opstartsmøde for spillere og forældre D. 9/8 kl.19 ved tribunen på opvisningsbanen.