Menu

Rejnhold blev den næste SGI`er med kontrakt og landsholdsudtagelse

image
Lars Strandby
07. juli 2016 kl. 21:59

Rækken af SGI-spillere som har taget skridtet videre fra klubben, til landsholdsfodbold og kontraktfodbold er efterhånden lang.

Så sent som sidste år, var det Jacob Lønne fra årgang 2000, som indgik en aftale med Esbjerg fB, og som blev udtaget til U16-landsholdet.

I denne uge var det så en årgang 2001-spiller, som tog springet videre til en kontrakt med Esbjerg fB, ligeledes efter en udtagelse til U16-landsholdet.

15-årige Rasmus Rejnhold har spillet 8 år i SGI-fodbold, hvor han startede på Sædding Skole som U5-spiller.

Rejnhold skiftede som U12-spiller til EfB. Han har via sin løbevillighed, energi og mange mål været en meget vigtig spiller for holdet. Det er disse egenskaber, som nu har resulteret i en landsholdsudtagelse og EfB-kontrakt.

I EfB-regi står den efter sommerferien på hårde fysiske udfordringer i U17-ligaen, hvor første kamp spilles på udebane, d. 13. august mod FC Nordsjælland.

Vi er i SGI-fodbold glade for at kunne tilbyde gode rammer og træningsforhold for alle medlemmer i klubben. Samtidig ser vi det som et ekstra kvalitetsstempel, når vore spillere kan tage deres fodbolduddannelse fra klubben med sig som et springbræt videre i karrieren, som det er sket i Rejnhold`s tilfælde.

Vi ønsker vores "gamle" SGI`er held og lykke med de kommende udfordringer og vi ser frem til at følge ham de næste mange år.