Menu

Robert Julholt ny cheftræner for U13

image
Klaus Rejnhold
19. januar 2017 kl. 22:07
Årgang 2004 får en særdeles stærk profil på sidelinien

Det nye kalenderår betyder også ny cheftræner i U13, hvor Robert Julholt overtager ansvaret med øjeblikkelig virkning. Robert blev præsenteret på et spiller- og forældremøde i Guldager Idrætscenter i aftes, og det var en meget tilfreds sports- og ungdomskonsulent, Theis Nielsen, som kunne afsløre nyheden, og han uddyber:

"U13 har gennem mange år haft et stærkt besat team af forældretrænere, som på bedste vis har udviklet drengene, og som samtidig har haft stort fokus på det sociale sammenhold. Med overgangen til 11-mands fodbolden, har det imidlertid været afgørende, at tilføre holdet en ny cheftræner, som kan fortsætte udviklingen, med det gode udgangspunkt, som er bygget op af det nuværende team. Vi er derfor meget tilfredse med, at Robert har takket JA til opgaven, og klubben, spillerne og forældregruppen ser meget frem til samarbejdet"

Robert er 23 år, og kommer til årgangen med en solid fodboldmæssig erfaring. Denne har taget sit udspring i Århus, hvor Robert blandt andet har arbejdet med de bedste spillere i U12-U14 rækken i AGF`s talentcenter, ligesom han har været træner i Hjortshøj-Egaa gennem en årrække.

Siden 2014 har Robert boet i Esbjerg, hvor han læser til Fysioterapeut, og hvor han samtidig har været tilknyttet SGI-fodbold som træner, først som assistent for U15-eliteholdet, og siden som cheftræner for årgang 2001. Her har holdet spillet i Vest 2, og årgangen sluttede i efteråret 1 point fra oprykningen til Vest 1.

Ud over dette, har Robert en UEFA og DBU-B Licens og har deltaget i et hav af kurser. Endvidere har Robert siden 2010 været træner på fodboldskolen, og han har siden sidste år været bestyrelsesmedlem i klubben.

Robert Julholt deltog naturligvis også på mødet, og han uddyber her beslutningen:

"Jeg er først og fremmest meget glad for at klubben har peget på mig som ny træner for årgang 2004 og dermed får mulighed for at fortsætte som træner i klubben. Efter at have fulgt årgang 2001 et par år, ser jeg nu frem til igen at arbejde med spillere i deres guldalder. Jeg ser frem til at bygge videre på det gode fundament, der er lagt, og går ydmygt til opgaven. Der venter et spændende projekt, som jeg glæder mig til at være en del af"

Ud over Robert som cheftræner, vil U13 samtidig få tilknyttet Andreas Mathiasen som assistenttræner. Andreas har også været assistent for Robert i årgang 2001, og ser også frem til opgaverne i U13.

Planerne for den nye sæson er allerede på tegnebrættet, og i vinterperioden træner årgangen indtil videre blandt andet om torsdagen på vores kunstgræsbane i Guldager. Her er nye spilere meget velkomne til at deltage.

Vi byder Robert og Andreas velkommen til U13.