Menu

Sæsonafslutning i succesfuldt klubsamarbejde

image
17. december 2017 kl. 20:25
SGI/SSK U14 fejrede et godt halvår med æbleskiver og pokaler

Lørdag formiddag fejrede U14 årgangen sæsonafslutningen på flexbanerne med en stor turnering, efterfulgt af hygge med æbleskiver, kage og pokaloverrækkelse.

Med cirka 50 fremmødte og 9 hold i turneringen - heraf 2 forældrehold, blev arrangementet en stor succes. 

Arrangementet var dog også anledningen til at gøre status på klubsamarbejdet med Sønderris, og konklusionen er klar : samarbejdet har været en stor succes.

Hensigten med samarbejdet var, at forene 2 årgange til en samlet enhed, som kunne tilbyde drengene gode træningsrammer på alle niveauer på et tidspunkt, hvor begge klubber kæmpede med 2 relativt små årgange.

Robert Julholt har været årgangens cheftræner, og han har haft god hjælp af forældregruppen, som har bistået som hjælpetrænere, holdledere, tilskuere og været medansvarlige for en lange række sociale aktiviteter.

Drengene har helt tydeligt nydt at blive en del af en større gruppe, og alle har gået til opgaven med stor energi og motivation - og der er skabt venskaber på tværs af de 2 klubber.

Der er således skabt et godt fundament for et fortsat samarbejde, som nu går ind i sin næste fase, når træningen igen starter efter nytår, d. 15. januar, hvor nye spillere også er velkomne.

Der er samtidig allerede nu, samarbejde på vej i flere andre årgange, med udgangspunkt i erfaringerne fra U14.

Som afslutning på U14`s arrangement forleden, blev følgende pokaler uddelt:

Sæsonens talent hold 2  : Jakob Finnerup

Sæsonens talent hold 1  : Alexander Snitgaard Hansen

Sæsonens bedste spiller hold 2 : Bartal Petersen

Sæsonens bedste spiller hold 1 : Kasper Berendsen