Menu

SGI-fodbold ønsker alle en god jul og et godt nytår

image
24. december 2016 kl. 17:28
Vi skriver lørdag den 24. december i kalenderen, og i den forbindelse vil vi gerne ønske alle vores spillere, forældre, trænere, samarbejdspartnere og sponsorere en rigtig god jul samt et lykkebringende nytår.
2016 har været et super spændende år med løsrivelse fra EuroSporting og dermed et selvstændigt VesterhavsCup, som er gået over al forventning, en masse nye tiltag i børne- og ungdomsfodbolden som bl.a. talenttræning om fredagen og ansættelse af DBU-konsulent Carsten Thyrsting, som vi fortsat får gavn af i 2017.
I år vil vi for første gang også afholde et helt nyt futsalstævne d.28/12 på et nyt format med 7-mandsmål. Stævnet er fuldt ud booket med 58 hold og vi er naturligvis utroligt glade for den modtagelse som den har fået. Vi håber på, at se så mange af jer som muligt som enten spiller på banen eller på lægterne som tilskuere.
I vores seniorafdeling er vi desværre rykket ned med to hold til henholdsvis serie 1 og serie 3. Vi ved dog, at vi til den kommende sæson vil komme stærkere tilbage, og at vi ser lyst på fremtiden med mange dygtige spillere i vores ældste årgange i U16, U17 og U19. 2017 bliver uden tvivl også ligeså hæsblæsende som dette år har været, med en totalrenovering af ”Sædding skole” og omklædningsfaciliteterne i Guldager Idrætscenter, oprettelsen af vores eget eSport center på Sædding skole samt en fortsat positiv udvikling af vores gode træningsmiljøer fra U5/6 til senior.
Alt dette er naturligvis kun båret af alle jer frivillige, der året rundt lægger flere hundrede timers frivilligt arbejde i vores klub. Uden jer ville der ikke være nogen klub. Et stort tak for indsatsen i 2016 – vi ses i hallerne eller på banerne i det nye.
På vegne af SGI-fodbold
Theis Nielsen Sports- og ungdomskonsulent