Menu

SGI henter Jesper Lange hjem til Esbjerg

image
02. marts 2020 kl. 23:00

Efter en lang professionel karriere, der blandt andet har budt på over 200 superliga kampe for EfB og AGF, er Jesper Lange atter at finde i byen, hvor han for alvor slog igennem.

For rigtig mange esbjergensere er navnet Jesper Lange stadig et navn, der giver genlyd. Langt de fleste forbinder navnet med en aggressiv angriber, der altid havde et voldsomt arbejdsraseri på banen for EfB. Han var uden tvivl en af de mest populære og karismatiske spillere i sin tid i EfB, og det er derfor med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere en spiller og personlighed, man normalt ikke ser i jyllandsserien nogen steder.

Jesper er lige rundet 34 år i januar og har foruden EfB og AGF været i Helsingborg i den bedste svenske række. Herefter har han været spillende assistenttræner for Ringkøbing IF i 2. division og senest har han spillet for Middelfart, som også spiller i 2. division.

Nu er han dog tilbage i Esbjerg, hvor han er bosat med sin kone Kristina og parrets tre børn. Under sin tid som professionel har han også tilegnet sig UEFA A-licens.

”Jeg føler mig stadigvæk motiveret for at spille fodbold på et plan, som er konkurrencepræget, så jeg er rigtig glad for den aftale, jeg har lavet med SGI, hvor jeg kan kombinere det at spille på et fornuftigt niveau med samtidig at være individuel træner i klubben”, udtaler Jesper Lange.

Klubbens sportschef, Theis Nielsen er naturligvis også godt tilfreds med aftalen, der strækker sig over et kalenderår. ”Det har været nogle meget interessante samtaler, jeg har haft med Jesper. Jeg føler mig overbevist om, at han bliver en stor gevinst som spiller og ikke mindst som individuel træner for alle de unge mennesker, vi har i klubben. Vi kan uden tvivl som klub lære rigtig meget af Jesper, og hans kompetencer som spiller behøver ikke nogen præsentation. Vi mener vi har gjort et stort scoop”, udtaler Theis Nielsen.