Menu

SGI og SSK indgår samarbejde i årgang 2004

image
22. juni 2017 kl. 00:15
Holdsamarbejdet får navnet SGI/SSK

For at skabe bedre rammer og det rette træningsmiljø, har SGI og SSK valgt fra efteråret at lave et holdsamarbejde i årgang 2004. Begge hold har søgt at skabe et miljø, hvor så mange drenge som muligt fastholdes i fodbolden, ved at tilbyde en kvalificeret træning uanset spillernes niveau.

Det nye samarbejde, som er sat i stand gennem en god og konstruktiv dialog de to klubber i mellem, kommer til at gå under navnet SGI/SSK. Nuværende cheftræner for SGI, Robert Julholt, bliver cheftræner for det nye projekt. Han udtaler:

"Begge hold har haft et ønske om at lave et miljø, der tilgodeser alle fodbolddrenge fra området født i årgang 2004. På grund af en smal trup, har det for SGI's vedkommende ikke været muligt at skabe et tilfredsstillende træningsmiljø, som har kunnet udvikle de enkelte spillere godt nok. Med samarbejdet med SSK får vi mulighed for at lave et stærkere setup i vores område, som giver bedre forudsætninger for at udvikle såvel de bedste som næstbedste spillere i endnu højere grad"

Alle spillere fra årgang 2004 er naturligvis velkomne til at dukke op, når holdet starter op efter sommerferien. Holdet kommer til at træne 3 gange om ugen med opstart ultimo juli/primo august.

Henvendelser kan ske til årgangens cheftræner, Robert Julholt

Læs mere om Robert Julholt i denne ARTIKEL