Menu

Steffan Glud overtager serie 2

image Steffan til venstre og sports- og ungdomskonsulent til højre
14. juli 2016 kl. 23:37

Efter en lidt turbulent sæson, som desværre endte med nedrykning til serie 2, er Steffan Glud ny mand i trænersædet og klar til at påtage sig opgaven efter Freddy Olesen, som valgte at opsige samarbejdet.

Steffan er 39 år, og har tidligere spillet i klubben i mange år på både JS og DS niveau. Der er derfor tale om en træner med stor viden inden for seniorverden, samt at der allerede er opbygget relationer til de nuværende trænere/ledere hvilket har været vigtigt for klubben.

"Jeg tror, at i den situation vi står i, er det vigtigt, at vi har fundet en træner der kan være med til at samle vores senior afdeling og udvikle den. Vi ser selvfølgelig gerne, at vores hold 2, har et niveau, som er tæt på vores JS, men det er ligeså vigtigt, at det sociale fungerer, og at der kommer folk til træning. Jeg ved at Steffan forbereder sig til alle kampe og han er meget bevidst omkring sin egen rolle og opgave. Samtidig gør det jo heller ikke noget, at han har noget SGI-hjerte, og kender klubben indefra" udtaler sports- og ungdomskonsulent Theis Nielsen om aftalen med Steffan.

Steffan og resten af seniorafdelingen starter første træning på tirsdag D.19/7 kl.18:30 til 20:00.