Menu

U16 med flot sejr over Vinding SF

image
27. august 2016 kl. 22:16

Det lykkedes ved sæsonstart at få en plads i U16 Drenge Vest. Her skal hold 1 fra årgang 2001 kæmpe den kommende tid, mod modstandere som vurderes at have højt niveau.

U16 er samtidig den seneste tid blevet styrket af en række nye spillere, som har forstærket hele årgangen.

I dag tog hold 1 mod Vinding SF i Guldager Idrætscenter. Vinding SF er traditionelt et stærk spillende hold, baseret på spillere fra området i og omkring Vejle. Det var derfor meget spændende, om SGI-drengene kunne måle sig med Vejle drengene, på et tidspunkt hvor samspil og aftaler endnu ikke er helt på plads på holdet.

Det blev imidlertid en flot og meget spændende kamp, hvor SGI-drengene kunne gå til pause med en 2-1 føring, på mål af Anders Lange og Runi Larsen.

Det var et tydeligt frustreret Vinding-hold med en frustreret træner i spidsen, som gik ind til 2. halvleg. SGI-drengene kom dog hurtigt på 4-1 på mål af Anders Lange og Bilal Halawi. Det lykkedes dog Vejle-holdet af reducere 2 gange, så kampen i slutminutterne blev unødvendig spændende. På falderebet lykkedes det dog Rasmus Dalgaard, at score til kampens slutresultat 5-3.

Flot sejr til U16-drengene, i en kamp, hvor Anders Lange blev valgt som kampens spiller.