Menu

U17 har forberedelserne på plads før hjemmekampe

image
14. august 2016 kl. 21:56

Æggekage, bacon, pølser, varm leverpostej, boller, pålægschokolade, juice og kakaomælk var i dag menuen på tribunen for U17-drengene, forud for dagens hjemmekamp mod Herning Fremad. 

Socialt samvær og god forberedelse er i fokus i årgangen, hvorfor dagens morgenbord er mere reglen end undtagelsen, når der er hjemmekamp i Guldager.

Arrangementerne er åbne for alle drenge i årgangen, og Dorthe Bruun er primus motor, som årgangens koordinator. 

Dagens hjemmekamp var den første i U17 Vest, hvor puljen bringer SGI-drengene langt omkring, når de 11 hold skal kæmpe mod hinanden. Der er således udekampe på programmet mod hold, som Lemvig, Kjellerup, Bjerringbro og Odder.

Dagens opgør mod Herning Fremad blev en dramatisk kamp med mange chancer, udvisninger og tvivlsomme dommerkendelser. Herning Fremad var foran 0-2, men antallet af store chancer til SGI var enormt, uden at drengene for alvor fik udbytte af anstrengelserne. Mikkel "Mørke" Hammers mål til 1-2 blev således hjemmeholdets eneste mål, hvorfor Herning Fremad løb med sejren.

Selvom det blev til et nederlag viste kampen dog også, at SGI`erne helt sikkert kan spille med i rækken, specielt når der for alvor kommer gang i målscoringen.