Henvendelser til bestyrelsen i SGI-fodbold

De forskellige poster i bestyrelsen er blevet besat på bedste vis, og vi håber at trænere, ledere og medlemmer oplever, at der er mulighed for en god dialog med bestyrelsen og at henvendelser besvares tilfredsstillende.

For at gøre arbejdsgangen så effektiv som muligt, vil vi her beskrive, hvordan henvendelser til bestyrelsen skal ske, og hvordan forventningerne skal være til hinanden i den anledning:

• Henvendelse skal altid ske via de mailadresser som findes på www.sgi-fodbold.dk under punktet “Om klubben, trænere og ledere”.

• Svar på henvendelser vil normalt ske hurtigst muligt, men forvent, at der godt kan gå nogle dage.

• Vores kasserer bogfører bilag hver torsdag - herunder også refundering af udlæg. Når der indsendes beløb til refundering, vil bogføring således kunne forventes den førstkommende torsdag. Vær dog opmærksom på, at der kan være behov for at indhente accept fra andre først - f.eks. fra den materialeansvarlige.

• Sørg i øvrigt for at sende henvendelser i god tid, så vi har mulighed for at undersøge de ting der måtte være behov for på tilstrækkelig god vis.

• Skulle der undtagelsesvist være en hastesag, så suppler eventuelt mailen med en kort SMS eller et telefonopkald i tidsrummet 16.00 - 20.00.

Sig blot til, hvis der er spørgsmål til dette.

SGI-fodbold

Kommende hjemmekampe